Eidsvoll 1814’s får bli på Bøn!

Semi 2015 1814s vs Domers
På tross av tidligere beskjed får Eidsvoll bli på Bøn videre

På tross av at de tidligere ble informert om at de måtte forlate Bøn har Eidsvoll 1814’s nå fått kontrabeskjeden om at de får bli. 

Det var Eidsvoll 1814’s selv som meldte om dette på sin facebookside i får formiddag. EUB.no skriver videre at ny avtale er signert mellom Eidsvoll 1814’s og Bøn FK og at avtalen gjelder for fem år, med ett års oppsigelsestid.

Meldingen Eidsvoll 1814’s la ut på sin Facebookside

Dette sikrer ihvertfall at Bøn fortsetter å være 1814’s hjemmebane i årene fremover og alle kamper vil fortsette å spilles der. De vil riktignok ikke kunne fortsette å ha alle treningene sine der, men her har Eidsvoll allerede fått til en avtale med Finstad Sportsklubb som vil løse dette. Dette er gledelige nyheter for Eidsvoll 1814’s som slipper å flytte klubben. Det virket på et tidspunkt som om det gikk mot en ny kommune, og dermed også nytt navn, noe som er synd for en historisk klubb som Eidsvoll er.

Nå som hjemmebanen er i orden igjen er det kun Vålerenga Trolls som for tiden står baneløse, men vi håper det også der finnes en løsning snart.

Eidsvoll Ullensaker Blads artikkel finnes her

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x