Amerikansk Fotball Podkast – Episode 22

soundcloud_final_1

Her har du Episode 22 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi har greid å begrense oss på temaer denne gang, men ikke i lengde. Her går vi grundig igjennom status i NFL, og bruker også tid på det norske serieoppsettet for våren 2017 i siste halvdel av sendingen!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • I årets NFL-sesong er det nå 4 runder igjen i grunnspillet. Hvordan er status nå, og hvordan ser det ut mot våre forhåndstips? Vi går igjennom dette, og ser samtidig nærmere på kampen om å ende opp i sluttspill, samt hvem våre eksperter tror på som Super Bowl-favoritter nå når sesongen nærmer seg slutten!
  • Serieoppsettet for våren 2017 ble nylig offentliggjort. Hvordan ser det ut, og hva er det spesielt verdt å legge merke til rundt det norske serieoppsettet for våren 2017? Vi er innom både Eliteserien, 1.divisjon, 2.divisjon og U17, og i siste sekvens av sendingen får vi også med noen tanker rundt trenerskiftet som skjer på Eidsvoll.

Sendingen er delt inn i 4 perioder. Denne gang med varierende lengde på periodene. Totalt er sendingen på 56 minutter og 31 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Jesper Hagen, Eyvin Sommerseth, Morten Midtsund.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x