Amerikansk Fotball Podkast – Episode 36

Etter snaut 4 år er vi tilbake med Amerikansk Fotball Podkast når AmFotball.com relanseres! Og hva er vel mer naturlig enn at temaet denne gang er nettopp relanseringen, AmFotball.com og hva du kan forvente av innhold fremover? Jarle Magnus Henriksen har med seg Morten Midtsund og Harald Kruhaug i studio når vi kikker nærmere på dette temaet.

30.juni 2017 var sist en ordinær episode av Amerikansk Fotball Podkast ble publisert. Vi hadde riktignok en spesialepisode en knapp uke seinere, men det endrer ikke på det faktum at det har gått nesten 4 år siden forrige episode. Den gang stod vi i slutten av en seniorsesong; denne gang står vi med spørsmål om det i det hele tatt blir en seniorsesong.

I denne episoden kikker vi på AmFotball.com, og er innom hva slags innhold som finnes på siden nå – men også hva slags innhold du kan forvente fremover. Også relasjonen tilbake til The Norwegian Football Junkie -tnfj.com- og en type innhold som ble frontet sterk der for over 20 år siden er i søkelyset: Vi ser nemlig på det å sette opp rankinger for mer enn bare lag igjen…

I motsetning til forrige runde med Amerikansk Fotball Podkast har vi ikke en inndeling i 4 perioder denne gang, vi kjører tema-basert og til tider med kortere podkaster. Du finner episode 36, comeback-episoden, av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Morten Midtsund og Harald Kruhaug.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x