Velkommen til nye AmFotball.com!

Når du leser disse ordene har vi relansert AmFotball.com etter en renovering av websiden som begynte for ca. 2 måneder siden. Vi håper du liker det du ser, og at den nye websiden til Amerikansk Fotball kan være en bidragsyter til økt interesse for både idretten amerikansk fotball, NFL og norsk amerikansk fotball!

Hva kan du så forvente av oss? Hva kan AmFotball.com være i tiden som kommer? Jeg skal si noen ord om det i dette innlegget.

Først og fremst skal vi fortsatt være det vi har sagt at vi skal være siden oppstarten 25.november 2013:

Denne siden har som fokus å være en samleside for interessant informasjon om amerikansk fotball. Vi lager også våre egne saker i tillegg til å presentere andres. Vi følger de fleste ligaer og vil gi deg både resultater, kommentarer, informasjon om TV-dekning i Norge, historiske fakta, bakgrunnsinfo og ikke minst regler og taktikk!

Fra Om Siden

Fokuset er bredt, selv om sakene vi skriver til tider kan være snevre. Vi har plass til de aller fleste som vil publisere noe om sporten, og du er velkommen til å delta enten jevnlig eller helt ad hoc! Det er faktisk så enkelt å publisere på AmFotball.com nå at man strengt tatt ikke trenger en brukertilgang for å bidra; det holder å skrive noe inn på denne siden via nettleseren.

Det betyr også at vi har skribenter og bidragsytere hos oss som kan fokusere på det de vil fokusere på innen sporten. Eksempelvis har vi noen som kun fokuserer på å skrive om norsk amerikansk fotball, noen har fokus på historie, og atter andre ønsker kun å ha NFL på maten. Det er greit alt sammen. Det er totaliteten av det som gjør oss bra over tid.

Når vi nå har relansert, så er det justert på en god del ting. La meg nevne:

  • Layout/utseende på websiden
  • Endring av URL + justering av alle tilknyttede URLer på innlegg og undersider slik at det ikke er noen linker som er «brukket»
  • Webhotell og leverandør av dette er skiftet ut
  • SSL-sertifikat er på plass
  • Websiden er betydelig raskere enn den var før
  • Det meste av permanente sider er oppdatert innholdsmessig
  • Menyer er justert, noen sider er byttet ut, noen har kommet til
  • Det er laget i overkant av 20 nye saker de siste ukene i forkant av relansering

I tillegg til dette ligger fortsatt alt av tidligere innhold, nær 3.000 saker, tilgjengelig. Nesten alt kan finnes via undermenyene, og det som eventuelt ikke finnes frem enkelt nok der, kan søkes frem.

Bli kjent med nye AmFotball.com - relansering 2021!

Vi kommer i tiden fremover til å ha et sterkere fokus på det audiovisuelle. Med det sikter jeg til video, men audio-delen er også viktig: Podkast er et format vi har kjørt ut en del innhold på tidligere, og det blir enda sterkere frontet i fortsettelsen. Vår nyeste episode ble publisert tidligere i dag, og den finner du her.

Vi kommer til å publisere jevnlig, men ikke med den frekvensen vi hadde tilbake i 2015-2017 hvor det i snitt gikk ut rundt 3 saker pr. dag. Der er vi ikke nå; noen saker i uka er mer sannsynlig som publiseringsfrekvens fremover.

Jeg håper du finner noe du liker her, og at du kanskje også vurderer å bidra selv. Nedenfor finner du en oversikt over de ferskeste sakene våre, og jeg håper både noe av det som er der og noe av det nye innholdet på underliggende sider faller i smak!

Avslutningsvis vil jeg benytte anledningen til å takke alle som har bidratt de siste par månedene; de som skriver saker, er med på podkast, er gjester på podkast, lager grafikk, tester i forkant av relansering – og deg som tar deg tid til å lese disse ordene. Tusen takk!

Vennlig hilsen

Jarle Magnus Henriksen
Redaktør, Amerikansk Fotball

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x