Amerikansk Fotball Podkast – Episode 37

Hvordan har Covid19 påvirket norske klubber? Hvordan har klubbene håndtert pandemien og restriksjonene den har ført med seg? Hvordan planlegger de, og hvordan ser de på fremtiden? Dette og mange andre spørsmål er blant det vi snakker med norske klubber om i denne episoden, den første av to med dette fokuset. I denne episoden snakker vi med Derek Mann fra Oslo Vikings og Scott Boer fra Grenland Giants – to klubber med vidt forskjellige forutsetninger. Hvordan har de håndtert det hele? I denne episoden stiller Jarle Magnus Henriksen og Harald Kruhaug spørsmålene i intervjuer med noen av landets fremste sportslige ressurspersoner.

I denne episoden er det først Oslo Vikings sin sportslige leder og hovedtrener for senior Derek Mann vi snakker med. Hvilke råd kan han gi andre klubber? Hvordan har Covid19 vært for ham og Oslo Vikings? Deretter snakker vi med velkjente Scott Boer, tidligere Vålerenga Trolls – nå leder og hovedtrener for Grenland Giants. Har det latt seg gjøre å rekruttere i Skien og Porsgrunn i løpet av det siste året? Hva gjør man når en fersk rekrutt dukker opp og vil lære om amerikansk fotball midt i en pandemi? Og hva er det positive man kan få ut av situasjonen? Dette er blant de sakene vi er innom når Derek og Scott deler av sine tanker og kunnskap om temaet.

Hele denne episoden er på engelsk, i motsetning til de fleste andre av våre episoder av Amerikansk Fotball Podkast. Det betyr at om det er én episode du skal dele med venner og bekjente som ikke snakker norsk, så er denne episoden et godt sted å begynne 😉

Du finner episode 37 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Derek Mann, Scott Boer og Harald Kruhaug.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x