Amerikansk Fotball Podkast – Episode 43

Et mystisk lag har dukket opp i serieoppsettet, ikke alle får gå på trenerkurs, og hva er regelendringene rundt blindsideblokkeringer og blokkering under livet? Dette er blant temaene vi er innom i denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast!

Serieoppsettet for høsten 2021 foreligger, og i tillegg til de forventede seriene og lagene dukker også en svensk serie og et norsk lag i den opp. Det er vi nysgjerrige på, og spekulerer litt rundt i denne episoden. Kanskje noe vi kommer tilbake til også i en senere podkast…

Det ble nylig arrangert et trenerkurs for potensielle hovedtrenere. Ikke alle som meldte seg på det kurset fikk lov til å gå på det, selv om det tilsynelatende så ut til å være åpent for alle. Vi hører nærmere hva det går i, og hvordan det oppleves når man er den som ikke passer inn.

Til sist i denne podkasten begynner vi på en serie svært bra gjennomganger av nye regelendringer, og vi har med oss en virkelig ekspert til å gå igjennom de to første av i alt 10 regelendringer som vi skal se nærmere på de kommende podkastene! Her har du virkelig muligheten til å få med deg noe av verdi!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast har vi med oss klubb-gründer, livestreamer og ildsjel Jon Torstein Bakken, supersynser Morten Midtsund, dommer- og regel-guru Einar Bolstad, samt programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 43 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:
Playlist: Regelendring 2020/21 - blindsideblokkering

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Jon T. Bakken, Morten Midtsund og Einar Bolstad.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x