Livestream: Kristiansand Gladiators vs Tyresö Royal Crowns

Det tabellmessige mest spennende oppgjøret i Scandinavian Cup denne helgen foregår i Kristiansand når hjemmelaget Gladiators tar i mot svenske Tyresö Royal Crowns. Avspark er klokka 14 med forventet sendestart på livestream noen minutter før det igjen!

Kristiansand Gladiators sin hovedtrener Leo Billgren har tradisjonen tro skrevet ned sine tanker om oppgjøret i forkant, og det finner du her.

Det er verdt å merke seg at seier i dagens oppgjør gir hjemmelaget 1-1 i pulja og plass i finalen. Det betyr også at Gladiators er 0-1 etter et knepent tap mot Aalborg 89ers i sin første kamp i Scandinavian Cup. Dagens bortelag Royal Crowns tok derimot en rimelig klar seier mot danskene og er 1-0 før dagens oppgjør. Med seier er de 2-0 og finaleklare, mens et tap altså holder dem utenfor finalen.

Billgren holder i sitt skriv dagens motstander som favoritt i kampen, og det kan vi gi ham medhold i. Ikke bare har de slått det danske laget som Gladiators tapte for, men de har også vist gode takter i andre kamper hittil i år. Noe utskiftning av personell og lang bortetur til det -sett med svenske øyne- fjerne Sørland kan potensielt spille inn, så det er lov å håpe at Kristiansand Gladiators overrasker og med det samtidig plasserer seg i finalen hvor de utvilsomt vil møte ny svensk motstand.

I dag er det imidlertid Royal Crowns gladiatorene må konsentrere seg om, og det kan du se her:

Scandinavian Cup Livestream 28.05.22 | Kristiansand Gladiators vs. Tyresö Royal Crowns
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x