Livestream: Oslo Vikings vs Carlstad Crusaders!

AmSportsTV står for sendingen når vi får livestream av kampen mellom andreplass i den ene Scandinavian Cup-pulja mellom Oslo Vikings og Carlstad Crusaders i dag! Avspark er klokken 15:00, og du får det hele her!

Både hjemmelaget Oslo Vikings og dagens bortelag Carlstad Crusaders har to kamper bak seg i Scandinavian Cup, og for begge har det resultert i en seier og ett tap. I begge tilfellene er seierne over Eidsvoll 1814s mens tapene er mot Stockholm Mean Machines.

I dag skal det altså avgjøres hvilket av de to lagene som tar andreplassen i pulja. Ikke bare er det «bragging rights» mellom de to klubbene, men det er også på tvers av landegrenser; kan et norsk lag slå et svensk i denne første Scandinavian Cup? Og ikke minst; kan vi få en jevn kamp i dag?

Muligheten er definitivt tilstede, men det er ingen tvil om at Oslo Vikings møter formidabel motstand i dagens kamp. Crusaders har mange år bak seg i toppen av en liga som utvilsomt både har hatt en bedre topp enn vår hjemlige toppdivisjon og har hatt et bedre generelt nivå en vår hjemlige toppdivisjon. Det er ikke ensbetydende med at norske lag alltid er dårligere enn svenske, men…i dag er en mulighet til å påvirke den statistikken i begge retninger for begge lands klubber.

Dette blir potensielt spennende, og sendestart er 14:45, det vil si 15 minutter før avspark kl. 15:00. AmSportsTV står for sendningen, og den finner du her:

Scandinavian Cup Livestream 28.05.22 | Oslo Vikings vs. Carlstad Crusaders
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x