Livestream Semifinale NM: Åsane Seahawks vs. Eidsvoll 1814s!

Det er klart for semifinale i NM mellom Eliteserie-lagene Åsane Seahawks og Eidsvoll 1814s! Kickoff er kl. 15 søndag, og livestream av hele herligheten finner du her!

Det er Åsane Seahawks sitt ‘Stream Team’ som står for overføringen, og i år har de en egen hjemmeside for livestreamene sine. Den finner du her:

Live – Åsane Seahawks

Vi har i tillegg lagt inn livestreamen nedenfor. Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksNM1701, og så dukker de trolig opp på skjermen underveis i sendingen!

Åsane Seahawks endte som nummer to i Eliteseriens grunnspill i det som var deres første sesong på toppnivå. Dermed har de hjemmekamp i semifinalen til Norgesmesterskapet mot det laget som endte på tredjeplass: Eidsvoll 1814s. De to lagene har møttes en gang tidligere i år, når de i juni spilte seriekamp – også det på Rolland i Bergen. Da var det Seahawks som stakk av med seieren i en kamp som ble ulidelig spennende i sluttminuttene, men hvor comebacket til Eidsvoll 1814s til slutt ble stengt ned av Åsane-forsvaret. Nå tørster Eidsvoll etter hevn, mens Åsane ser at NM-finalen på Bislett kun er ett hinder unna å være en realitet. Her er det mye som står på spill!

Vi har skrevet mer om både denne kampen, lagene og våre tips for sesongen i sakene du finner her:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Livestreamen, med kampstart kl. 15:00 søndag 2.juli:

Football Semifinale NM 2017: Åsane Seahawks vs Eidsvoll 1814s

 

Sendingen er muliggjort av Åsane Seahawks sine sponsorer:

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x