Livestream: Vålerenga Trolls vs Eidsvoll 1814s

Er du klar for å se noen av de beste lagene i Norge brake sammen? Det kan du her! AmSportsTV står for livestreamen med avspark kl. 15:30 når hjemmelaget Vålerenga Trolls tar i mot Eidsvoll 1814s på Frogner stadion i Oslo!

Trolls har hatt en noe røff start på sesongen i det som må kunne betegnes som et mellomår for dem mens de arbeider seg frem til et enda mer slagkraftig lag. De har allikevel vist nok kvaliteter til at vi vet at de hører hjemme i Eliteserien, Norges toppnivå, og ingen kamp fremstår som mer realistisk til å vise det enn denne!

Eidsvoll 1814s fikk forrige kamp utsatt på grunn av dårlig vær, og dette blir dermed deres første oppgjør i år mot noen andre enn Kristiansand Gladiators. Laget er 1-1 i resultater, og er definitivt klare for å gå til 2-1. Først må imidlertid et sannsynligvis godt forberedt Vålerenga slås, og om Trolls har benyttet de siste ukene godt så stiller de både mannsterke og med klare tanker om hva som må til for å vinne i dette oppgjøret.

Det er ikke til å komme utenom at Eidsvoll allikevel har et favoritt-stempel. Du kan se med egne øyne om det er velfortjent eller om Vålerenga Trolls gjør forhåndstipsene til skamme og tar en mye etterlengtet seier! Kickoff kl. 15:30 altså, og du ser kampen her:

Eliteserien Livestream 10.10.21 | Vålerenga Trolls vs. Eidsvoll 1814's
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x