M&M: NFL-draften 2016 Live!

NFLDraft2016

I natt er det ENDELIG klart for NFL Draft 2016! Kl. 02:00 er det i gang, og du kan få det med deg selv om du befinner deg her i utkanten av Europa og med Atlanterhavet mellom oss og kontinentet hvor det hele foregår!

Mange vil nok følge draften via NFL Game pass og NFL Network. Du har imidlertid også andre muligheter, og en av dem finner du nederst i denne artikkelen. Det vi sikter til, er M&M NFL Podcast sin Google Hangout som du kan følge fra noe etter midnatt. Vi har også omtalt denne sendingen før:

De er ikke alene om å dekke det hele. Om du har Viasat Sport, så kan du følge første runde av draften (som altså er det som foregår i natt) der fra kl. 02:00. Også det har vi omtalt tidligere:

Tilbake til M&M NFL Podcast; tidligere i uka snakket vi med den ene initiativtakeren til deres sending, Mattis Holt, i episode 9 av vår podkast. Hva han hadde å fortelle om sendingen og draften finner du i løpet av de første 10 minuttene av podkasten, og da her:

Du kan altså følge gutta i M&M NFL Podcast, samt Fredrik Herberg, under deres sending nedenfor! Verdt å merke seg: Om du sender inn en mock draft av første runde før draften starter og er den som får mest riktig av de som sender inn, så kan du vinne en signert Sebastian Johansson-jersey! Sebastian Johansson er for de uinnvidde en svensk offensiv linjemann som de seneste årene har spilt for Marshall University (NCAA FBS), sammen med blant annet vår egen Kåre Vedvik! Johansson har en reell mulighet til å bli draftet i årets NFL Draft, om enn ikke i første runde.

Sendingen følger du altså her:

 

M&M: NFL-draften direkte 2016

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x