Amerikansk Fotball Podkast – Episode 9

soundcloud_final_1

Her har du Episode 9 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi tar for oss både NFL Draft, den norske serien hittil, og ikke minst snakker vi hos Martin Söderberg hos det svenske forbundet om jobben de har gjort for å sikre TV-dekning av egen serie!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker med Mattis Holt om NFL Draft og live-sendingen som M&M NFL Podcast m/venner har under første runde av draften natt til fredag 29.april!
  • I andre periode tar vi et blikk på Eliteserien og hva som har foregått der de to første serierundene! Vi gir våre synspunkter på en del av det vi har sett, og hva vi tenker om fortsettelsen.
  • I tredje periode flyttes fokuset til 1.divisjon og 2.divisjon, og vi fortsetter gjennomgangen fra forrige periode av sendingen, men altså med de to lavere seniornivåene.
  • Til slutt i sendingen får du høre hva det svenske forbundet (SAFF) har gjort sammen med TV4 for å få på plass en dekning av årets Superserie – det høyeste liganivået i Sverige. Kanskje noe å lære for oss i Norge?

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 40 minutter og 56 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Mattis Holt, Morten Midtsund og Martin Söderberg

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x