NFL uke 1 – kickoff spesial

Som en del av vår dekning av NFL vil vi hver uke presentere de kampene som går av stabelen. Jeg vil og forsøke å komme med tips til utfallet i disse kampene basert på hvilket handikap de har blitt tildelt av oddsmakerne. Handikap er hentet fra FootballLocks.

Handikappet indikerer hvor stor forskjell det er på lagene ifølge bookmakerne. I NFL er det vanlig å få 3 poengs handikap for hjemmebane – hvis hjemmelaget er favoritt -3.0 betyr det at oddsmakerne ser på lagene som jevngode på en nøytral bane. I disse gjennomgangene av kampene vil jeg sette handikappet bak det laget jeg tror kommer til å vinne kampen og dekke handikappet. Det vil si at et lag jeg tipper som vinner ved -3.0 må vinne med minimum 4 poeng for at jeg skal ha rett i min spådom. Det laget som er underdog har motsatt handikap av favoritten, altså +3.0.

 

1-Patriots-Steelers

 

 

Pittsburgh Steelers @ New England Patriots -7.0

Super Bowl-vinnerne i New England får i takt med tradisjon æren av å arrangere årets første kamp. Etter forrige ukes rettskjennelse er det også klart at Tom Brady går på banen som QB fra første snap for Patriotene fra Foxboro. De møter et Pittsburgh-lag som vant divisjonen i fjor, men som ikke hadde en spesielt nevneverdig sesong. Begge lagene har endret seg siden i fjor, men en ting som begge lag deler er at deres no. 1 running back er suspendert. Både Le’Veon Bell (PIT) og LeGarette Blount (NE) er suspendert, komisk nok, for å ha blitt tatt for marijuanabruk samtidig mens sistnevnte var en del av Pittsburgh forrige sesong.

Likevel, dette er to lag som kan score mye poeng, og begge har mistet nøkkelspillere i forsvar siden forrige sesong. Ut ifra sammensetningen i lagene og hva de har vist i preseason må man gi fordelen til New England her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x