Takk for meg

I 2009 opplevde jeg å bli syk, jeg er en av de du ser som ikke ser syk ut men som av og til blir så dårlig at det eneste man kan gjøre er å holde seg hjemme, etter en 5 års kamp i mot NAV med diverse utredninger hos AHUS, Ullevål sykehus, Rikshospitalet og diverse spesialister ble jeg i 2014 ferdig utredet og ble etter mye og men med NAV førtidspensjonert, dette medførte mye fritid som ble blant annet brukt på Amerikansk Fotball.

I den siste tiden så har jeg opplevd at det har blitt mer og mer ork å holde på med denne siden da jeg føler at vi stanger hodet i veggen (litt dårlige til å svare på emails folkens). Det vi driver med er frivillighetsarbeid og skal man drive med noe på frivillig basis så må det være gøy, det er dessverre ikke gøy å holde på lenger.

Vil takke Jarle for at jeg har fått lov til å holde på med dette og være en del av denne siden men nå er nok tiden inne for å takke for meg. Vil nok bidra litt av og til hvis det skulle være noe spesielt men vil ikke publisere intervjuer eller følge opp noen av mine faste innlegg.

Takk for meg

Morten Midtsund

PS. legger ved kanskje det morsomste intervjuet jeg har gjort, Travis Cornwell i dusjen etter kampen mot Seahawks i Åsane.

Travis etter kampen

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x