Torsdagsfotball: Jacksonville vs. Tennessee

Ny torsdag, nye muligheter, og nok et sett med helfargede uniformer fra lagene. Forrige ukes torsdagskamp var spennende, og hadde mye å si for hvordan resten av divisjonen utspiller seg. Dette er forsåvidt sant i kveld også, men avgjørende for sluttspillet er den ikke.

Både Titans og Jaguars er 0-2 i divisjonskamper så langt, dvs. at mest sannsynlig får et av lagene sin første seier mot en rival i kveld (uavgjort er teknisk mulig i NFL, men det skjer svært sjeldent). Tennessee ligger foreløpig sist, men bare en kamp bak Jacksonville, som på svært imponerende vis klarte å slå Baltimore sist helg. Det er ikke nødvendigvis pent, men det funker.

Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars -3.0

blake-bortles-985

Fremtiden under center i Jacksonville?

Begge lag sitter med unge quarterbacks – Mariota hos Tennessee anses som et større talent, men Bortles i Jacksonville har utviklet seg bra og kan bli en fin figur å ha med videre i oppbyggingen av laget. Måten Jaguars spiller fotball på for tiden gjør at jeg er mest komfortabel med å satse på en hjemmeseier her, spesielt med Jason McCourty ute for Titans.

Neste uke er den beste uken for norske NFL-fans: Thanksgiving Thursday, og fotball fra 18.30 norsk tid. Sett av tid i kalenderen allerede nå, for den dagen spilles det hele tre kamper. Vi gleder oss!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x