Oslo Vikings annonserer Dustin Hawke Willingham som ny quarterback!

MaxEmanuelson_J9R7786
Foto: Max Emanuelson

Dustin Hawke Willingham er et kjent navn for de som følger norsk amerikansk fotball, etter å ha spilt som QB for NTNUI Nidaros Domers siden 2012. Nå forlater han Domers, og turen går videre til Oslo Vikings!

Hawke Willingham, som tidligere i år ble kåret til den beste importspilleren som har vært hos Domers, vil være QB for Vikings i 2016-sesongen. Han tar over etter kanadiske Derek Mann. Mens Domers selv tar steget ned til 1.divisjon, så blir altså en av seriens største profiler værende i Norge og i Eliteserien. Det skal bli spennende å se hva Hawke Willingham kan utrette i en annen klubb i samme liga, og det får vi gleden av å se til våren.

Dustin Hawke Willingham har bakgrunn fra Fort Scott (NCAA Division II) etter bl.a. å ha hatt et kortere opphold ved University of Tulsa (NCAA FBS), og har i etterkant av college-karrieren spilt i en rekke land i Europa, inkludert Østerrike og Tyskland. Så ble det altså Norge i 2012, hvor han bidro til å heve NTNUI Nidaros Domers sitt angrepsspill betydelig, og var en viktig del av laget både på og av banen i en årrekke. I 2014 ble han kåret til All-Star laget, og han har til tider vist et svært høyt nivå på prestasjonene. Hawke Willingham er en solid atlet, som både kan skape ting i pasningsspillet, men også på egne løp.

Her har du highlights som viser hva Dustin Hawke Willingham kan stå for på banen i Norge:

Dustin Hawke Willingham QB #18 - Norway 2012 & 2013 (w/ music)

 

Her har du Oslo Vikings sin egen artikkel om signeringen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x