Møt Namdal Lumberjacks, Norges nyeste fotballag!

Namdal Lumberjacks - foto Namsos Amerikansk Fotball Klubb
Foto: Namdal Lumberjacks

Tidligere denne uken annonserte forbundet at to nye klubber har kommet inn i rekkene. Det ene er universitetslaget UiSi TeamHytech i Stavanger, og det andre er Namdal Lumberjacks. Vi sendte noen spørsmål til sistnevnte for å bli bedre kjent med dem, hvem de er og hva som skjer i den lille byen ved utløpet av Namsen!

Namsos_Panorama_28_mai_2006
Namsos

Hvordan er det på treningene deres?

Vi har halvannen til to timer trening som består av et kvarters oppvarming, halvtimes driller for o-linja og d-linja, wide receivers mot cornerbacks og noen driller for running backs og linebackere. Etter dette kjører vi enkle pass og run plays. Alt dette blir gjort uten utstyr da det er kun 2 stk. som har beskyttelse.


Har dere godt oppmøte?

Siden det er snø ute og kunstgressbanen inne i Namsoshallen er som regel fullbooka i uka så kan vi kun disponere den på lørdager. Og dette fører til at vi kun har 10-16 stk. som møter opp hver trening. Men vi har hatt over 25 stk. som har vært med på 3 treninger eller flere.

 

Har dere spillere/trenere med erfaring fra før av?

Nei. Marius Johnsen (TE) på laget tar seg av O-linja, D-linja og alle backene utenom QB. Mens Lasse Dahl (QB) tar seg av Wide Receiverne. Disse 2 har hatt ansvaret for treningene vi har hatt så langt.

 

Hva er planen for laget? Skal dere inn i nasjonalt seriespill eller sikter dere mer mot DFL-spill?

Første vi må gjøre er å få på plass midler til beskyttelsesutstyr, forsikringer mtp. personskader under trening. Deretter vil DFL i Trondheim være neste mål. Marius Johnsen har jobbet i 4 uker nå med playboka til offense og jobber nå med defense.

 

Har dere hatt kontakt med Levanger Wolfpack?

Ja, Marius Johnsen har hatt kontakt med Ronny Bernhard Johansen der. Vi har allerede hatt en fellesstrening med dem før jul. Begge lagene er interessert i en treningskamp hvis vi får tak i nok utstyr til det.

 

Ser dere for dere fremtidig rivalisering eller samarbeid med Levanger?

Både og. Vi må kunne trene i lag og kjempe mot hverandre. Erfaring får vi uansett.

Trening Namdal LumberjacksPosted by Namsos Amerikansk Fotball Klubb on Wednesday, February 3, 2016

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x