1-2-3-O-Line! Linjecamp gjennomført i helgen

I helgen ble det gjennomført en Linjecamp i regi av Amerikansk Fotball. Vi tok i bruk en av ressursene som er tilgjengelig for alle via Trenerhjelpen, Alexander Durazo, og hadde en treningsleir med fokus på offensiv linje. Deltakere fra to landsdeler var involvert og fikk en helg med mye godt faglig utbytte!

Linjecamp 03
Coach Durazo under Linjecampen i helgen

Coach Durazo stod for instruksjonen under treningsleiren som foregikk lørdag 13.februar og søndag 14.februar. Fokuset var offensiv linje, og 5 deltakere fra Rogaland samt 3 deltakere fra Vestfold fikk grundig oppfølging underveis på et arrangement som ga oss en god mulighet til å teste opplegget vårt i et intimt format.

Tilbakemeldingene var positive, både på det faglige innholdet og fasilitetene. Actionball-senteret passer nok heller dårlig for scrimmage eller kamp-lignende situasjoner, men for posisjonsteknikk for linjemenn er det ypperlig!

Linjecamp 01
Litt chalk talk ble det også tid til!

Vi kommer tilbake til Linjecampen i Amerikansk Fotball Podkast sin 4.episode, som slippes fredag. Inntil da; her er en teaser som gir deg et lite innblikk i noe av det som foregikk under helgens arrangement:

Linjecamp 2016 teaser

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x