Vi har pratet med…Lura Bulls U19!

Lura Bulls logoÅrets U19 sesong starter nå til helgen, i den forbindelse sendte vi en forespørsel til de 5 lagene som skal delta om å si noen ord om seg selv og hvordan det ligger an. Vi har tidligere presentert Vålerenga Trolls og Oslo Vikings. Neste lag ut er Lura Bulls ved Lars Gärtner.

Hva har dere av nye spillere? Noen skjulte talenter? Har dere mange U17 spillere som kommer opp ?

Laget har slått seg sammen med juniorspillere fra Haugesund Hurricanes basert på farmerlagsavtale mellom begge klubber. I tillegg har noen interesserte spillere fra Åsane Seahawks meldt midlertidig overgang til Bulls for å kunne spille serien.

I år har en del av spillere fra alle tre klubber allerede spilt seniorsesongen og danner ryggraden til laget. Vi har en god miks av nye og erfarne spillere.

Bulls U19 vs Glads U19 2014 foto Eivind Amdal
Foto: Eivind Amdal

Hva slags ambisjoner har dere for laget ?

Forberedelsene til første kamp er godt i gang og vi har samlet alle spillere en helg til treningscamp for å skape en felles basis og bli samspilte. Et viktig aspekt ift årets lag er å utvikle unge spillere som vil være basis for et U17 lag til neste år.

Hva tror dere om motstanderne ?

Vi ser fram til vår kamp mot Trolls for å se hvor vi virkelig står og hvor forbedringspotensialet ligger. Det er viktig for oss å samle erfaring og kanskje kan vi overraske, men det er vanskelig å spå på et så tidlig tidspunkt.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x