Vi har pratet med…Oslo Vikings U19!

Oslo Vikings red on white logoÅrets U19 sesong starter nå til helgen, i den forbindelse sendte vi en forespørsel til de 5 lagene som skal delta. Det er ikke alle som har svart, men de som kanskje forventes å kjempe om seriegullet har ihvertfall sendt oss et svar. Neste lag ut er Oslo Vikings med Nicolay Falch Knutsen.

Hva har dere av nye spillere? noen skjulte talenter ? har dere mange U17 spillere som kommer opp ?

Oslo Vikings U19 består for det meste av spillere som har vært med tidligere på U19 og/eller U17. Men vi har nok en håndfull nye spillere, og flere av disse har vist veldig gode talenter på visse områder.

Olavs Menn vs Oslo Vikings Halden 20150808 c - foto Bjarne Plassen
Vikings U19 m/venner har allerede vært i aksjon for flere uker siden. Foto: Bjarne Plassen

Hva slags ambisjoner har dere for laget ?

Våre ambisjoner for denne sesongen er å få et samkjørt lag, som spiller fotball på et høyt nivå med en avansert forståelse for spillet. Vi ønsker å putte våre spillere i best mulig posisjon til å utvikle seg selv, bidra med å heve klubbens nivå og gi spillerne våre de beste mulighetene til å lykkes videre.

Hva tror dere om motstanderne ?

Vi håper at alle U19 lag utvikler seg og hever nivået for juniorfotball i Norge. Forhåpentligvis møter vi lag som tvinger oss til å være på vårt aller beste om vi skal konkurrere med dem. Vi regner med meget god motstand, noe som vil hjelpe oss å bli bedre.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x