Vi har pratet med… UiSi TeamHyTech

I forbindelse med den nasjonale studentligaen som skal arrangeres har vi sendt ut noen spørsmål til alle de deltagende lagene. Forrige gang disse lagene møtte hverandre var i Studentlekene i 2015, og vi har derfor bedt de sammenligne laget de stiller nå, med laget de stilte da. Først ut er arrangøren av den første turneringshelgen – UiSi TeamHyTech.

TeamHyTech på rekrutterings-stand i 2015. Foto: UiSi TeamHyTech

Har dere fått en større spillerstall siden SL2015?

Vi hadde en del spillere som har gått ut siden SL2015 og har også fått inn mellom 10 og 15 nye spillere.

Hvor ofte trener dere?

Vi trener 2 dager i uken, to måneder før kamp. Ellers pleier vi å kjøre en trening i uken resten av semesteret.

Hvordan er nivået på laget nå, i forhold til SL2015?

Laget generelt har mer erfaring, med vi regner med at de andre lagene ikke har vært på latsiden i forberedelsene sine. Vi har store forventninger til runningback Karsten Vervik som bet godt ifra seg under SL2015, men navn som Edvard Duvsete, Eric Baden, Torje Surnevik og Gaute Vagle er spillere som stiller mer erfarne og sultne på revansj etter det som viste seg å være en hard turnering for laget. Vi gleder oss til å se de nye spillerne hevde seg, og regner med at en del av veteranene vil bidra med mye bra på banen. Vi forventer jevne kamper med høyt konkurransenivå. Spillerstallen er større, spillerne er mer erfarne, gutta har lyst å vinne og det skal vi.

Har dere noen spillere som har spilt amerikansk fotball før de kom til dere? Hvor har de isåfall spilt? 

Som jeg nevnte ovenfor så har vi en del spillere fra Lura Bulls, eller spillere som tidligere har spilt for AFC Show. Tidligere junior spillere for AFC Show Anders Holen og Vetle Håland kommer til å spille henholdsvis TE og MLB. Med en sesong i AFC Show har vi Gaute Vagle som spiller MLB ved siden av Håland. Edvard Duvsete, Mathias Bruset og Eric Baden er spillere som man kjenner fra Lura Bulls og Baden fra Landslaget. Bruset finner man derimot på sidelinjen i rollen som trener og vil ta seg av den administrative rollen under turneringen i Stavanger.

Hva tenker dere om motstanderne i årets studentliga? Vet dere noe om lagene dere skal møte i det hele tatt, eller sitter dere kun på gammel informasjon fra SL2015?

Vi har en del ny informasjon om begge lag som kommer til å komme godt med i turneringen til helgen. NHH er nok det laget som stiller med færrest spillere i årets liga. Men de skal ikke undervurderes, de er gode på å spille få, og utnytter spillernes potensialet til det fulle. De blir en spennende motstander med mye aggressivitet, men vi gleder oss til å møte dem på banen.

BI Cleavers er nok det laget vi har mest lyst å vinne mot, ettersom vi tapte åpningskampen mot dem i SL2015, trakk oss fra bronsefinalen mot dem og de vant DFL i høst. De har et sterkt defence, anført av Sondre Jentoft og kommer til å sette angrepet vårt på prøve. Selv om vi stiller med et sterkere og bedre defence, har angrepet deres fortsatt en del å bevise.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x