Vi har pratet med…Vålerenga Trolls!

Sesongen 2017 er rundt hjørnet og vi har som tidligere år sendt ut noen spørsmål til de forskjellige lagene. Her får du svarene til Vålerenga Trolls, og det er leder Simen N. Kristensen som har svart oss.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
– Av trolige startere utenfra er det nok først og fremst Knut Sie Andersen (Senter) som har flyttet ned fra Trondheim, samt at vi har to U19-spillere fra Bærum på midlertidig overgang. Fra U19 er det mye spennende som kommer opp, såpass mange at det blir vanskelig å plukke ut enkeltspillere. Noen voksne rookies har også kommet til. Bredden i troppen er nok en styrke for oss.

 

Målsetting for årets sesong med laget..?
– Målet er å gjøre det bedre enn i fjor, i praksis betyr det å kjempe om gullet. Det var såpass jevnt mellom lagene foran oss i fjor at hever vi oss dit kan vi også gå hele veien.

 

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?
– Det blir moro med seks lag i serien, kontra fire i fjor. På papiret må Domers og Seahawks heve seg litt for å slå oss, mens vi må heve oss litt for å slå lagene som endte foran oss i fjor. Færre importer bør kunne gå i vår favør og vi bør være laget som styrkes mest nedenfra, mtp U19-sesongen som var. Så er det alltid usikkert hvordan de andre lagene har utviklet seg, hvem de mister etc.

 

Planlegger dere å ha importer (spillere og/eller trenere) i år?
– Nei.

 

Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2017?
– Vi ligger brukbart an. Det er selvsagt utfordrende med stengt bane, men vi har klart å få til et ganske bra opplegg. For tiden trener vi på Brynbanen og Oslo Performance Center, som ligger like ved hverandre. OPC har vært bra for oss, da vi blir for mange for vektrommet vårt når laget er samlet.

 

Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?
– Vi har hatt en minicamp med tre treninger i Helsingør med Kronborg Knights. De kommer til Norge i mars når begge lag bør ha kommet litt lengre i sesongforberedelsene. I tillegg har vi noen andre ting på tapetet også, men der er ikke alt spikret foreløpig.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x