Drammen Warriors trekker seg fra 1.divisjon!

Drammen Warriors trekker laget i fra 1.divisjon 2017. Dårlig oppmøte på trening og generell spillermangel grunnet frafall etter 2016-sesongen er hovedårsakene til at laget har blitt trukket fra landets nest øverste nivå.

Drammen Warriors, som deltok i 1.divisjon også i fjor, valgte å kaste inn håndkleet etter at en rekke spillere som deltok i 2016 sluttet, samtidig som flere har meldt overgang til nærliggende klubber i forkant av årets sesong. Vi antar at det sistnevnte kan øke i omfang nå som det er klart at Drammensklubben ikke blir å finne i seriespillet for senior 2016.

Hovedtrener Roger Westbye hos Drammen Warriors legger også til følgende:

En annen grunn som er viktig å få med seg er at vi ikke får gode treningstider da alt i Drammen er overbooket. Ikke mange som synes det er greit å trene kl. 21 til 2230.. manko på 10 kunstgress baner i Drammen for å kunne dekke dagens behov for vanlig fotball.

Dette er en problematikk som vi har hatt oppe før rundt Drammen Warriors situasjon, og som du kan lese mer om i denne artikkelen:

Warriors legger ikke virksomheten helt død, men satser på å opprettholde treninger og ser for seg å gjennomføre treningskamper og/eller scrimmager til høsten om spillermateriellet tilsier at det er mulig da. Målet med tanke på fremtidig seriespill for seniorene er å melde laget på til 2.divisjon i 2018.

Forbundet har tidligere i kveld varslet klubbene om utviklingen, og samtidig varslet at forslag til nytt serieoppsett sendes ut til de gjenværende klubbene i 1.divisjon. Med seriestart rett rundt 2 måneder unna, vil vi tro at et nytt oppsett må foreligge i ferdig utgave i løpet av den kommende uken eller kanskje to ukers tid. Det er naturligvis ingen ideell situasjon for hverken klubber eller forbund at det skjer endringer såpass seint; samtidig er det en viss tid igjen til seriestart.

Vi kommer tilbake til ytterligere informasjon etterhvert som denne er tilgjengelig.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x