Vi har pratet med…Vålerenga Trolls!

Trolls blinking logo

Nå som sesongen nærmer seg har vi sendt ut noen spørsmål til Eliteserie-lagene, Spørsmålene de fikk av oss var som følger:
  • Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2016?
  • Hva er målet/målene for sesongen 2016 for ditt lag?
  • Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?

Neste lag ut er Vålerenga Trolls ved deres Ildsjel og altmuligmann Simen Nordlie Kristensen.

Hvor er dere i forberedelsene til sesongen 2016?

Vi er i full gang med forberedelser. Vi beholder størstedelen av laget fra i fjor, og satser på at mange av de som var unge og nye i fjor tar noen store skritt i år. U19-laget gjorde det jo bra i sesongen, og flere av disse spillerne vil nok gjøre seg bemerket også i årets seniorsesong.

Foto: Max Emanuelson

Hva er målet/målene for sesongen 2016 for ditt lag?

Vi viste i fjor at avstanden opp ikke var avskrekkende, og selv om det resultatmessig ikke ble så bra som ønsket tror vi at vi kan forbedre oss i år. Vi fokuserer først og fremst på å bli bedre, så ser vi hvor langt vi kommer. Det er jevnt i Eliteserien, så en NM-finale er innen rekkevidde om vi tar noen skritt fra i fjor.

Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?

Laget har hatt en mini-camp i Flatebyhallen og planlegger en til i mars. Vi jobber også med å få en preseason-kamp i Oslo. I tillegg vil andrelagskampen første serieuke bli en oppkjøringskamp for alle de spillerne som ikke er på 20-mannslista.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x