Vi har pratet med…Vålerenga Trolls U17!

 

Logo Vålerenga Trolls

Vi har snakket med de forskjellige lagene som stiller til årets U17-sesong, og vi starter intervjurunden med Vålerenga Trolls og deres ildsjel Simen Nordlie Kristensen. Her er hva han hadde å si:

Har dere noen nye spennende spillere? Tilflyttede eller fra egen stall som kommer opp fra årsklasser under?

Vi mister flere dyktige spillere fra fjoråret, og 1997-årgangen i Trolls er definitivt veldig sterk. Atle Haaland og Christoffer Delgado tilhører begge denne årgangen, og er for øyeblikket på camp med World Development Team i USA. Vi får opp flere spennende spillere fra U15, men 98-årgangen har ikke den samme bredden som 97-årgangen, og vi får derfor et lag som er en del yngre enn i fjor. Mange merket seg nok Andreas Henstein som runningback i fjorårets U15-serie, men det er også andre spennende spillere på vei opp. Offensive skills ser bra ut, hvilket har mye å si i 9-mannsfotball.

Foto: Vålerenga Trolls
Foto: Vålerenga Trolls

Målsetting for årets sesong med laget?

Vår målsetning er å kjempe om gullet, men på U17-nivå vil vi uansett ha et stort grad av fokus på spillerutvikling.

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong…?

Vi regner med at Vikings blir gode, de mister noen toneangivende spillere fra fjorårets lag, men hadde et sterkt U15-lag og blir nok absolutt å regne med. Lillestrøm var veldig unge i fjor, gjorde det bra på U15 og kommer nok til å forbedre seg veldig. Utover det er det ofte overraskelser som dukker opp på dette nivået og enkeltspillere betyr mye. Vi regner derfor med å se noen overraskelser også i år. Forhåpentligvis blir det flere lag som kjemper i toppen. og kamp til det siste om sluttspillsplassene.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x