Achtung: Her er en mulighet til å lære!

Seahawks footballcamp 2015

Fra tid til annen dukker det opp muligheter til å lære mer amerikansk fotball fra kunnskapsrike mennesker også i Norge. Norske klubber besitter forsåvidt mye kompetanse etterhvert de og, men når det arrangeres åpne treningsleire hvor man kan ta turen og lære av krefter utenfra ens eget miljø, så kan det være en flott anledning til å lære noe nytt fra ansikter man vanligvis ikke ser!

En slik anledning oppstår lørdag 21.februar og søndag 22.februar i Nordhordlandshallen; en innendørs kunstgressarena på Knarvik i Hordaland. Da kommer en stor kontingent trenerkrefter fra Tyskland for å lære vekk noe av alt det de kan!

Nordhordalandshallen
Nordhordlandshallen

Det er Åsane Seahawks som står som arrangør når ildsjelen Christian Detjen har fått med seg en stor tysktalende stab på laget, og disker opp med posisjonsrettet trening. Vi skal legge til at også Ryan Bethea, med meritter fra NFL, deltar. Han er posisjonstrener for receivere; posisjonen han også spilte for Minnesota Vikings og Pittsburgh Steelers.

De tyske trenerne kommer fra klubber som Hamburg Huskies, Schwäbisch Hall Unicorns og Kiel Baltic Hurricanes. I tillegg deltar Lura Bulls’ tyske runningback Simon Sommerfeld (med bakgrunn fra to av de forutnevnte tyske klubbene) og har ansvaret for runningbacks. Hva han selv står for på en bane kan du ta en kikk på her:

Runningback Simon Sommerfeld #6, Kiel Baltic Hurricanes - Highlights 2009

Det er allerede mange påmeldte fra flere klubber i både Hordaland og Rogaland, og faktisk også fra Island! Det er altså åpent for flere og på tvers av alle klubbgrenser og landegrenser.

Du finner mer informasjon, inklusive hvordan man melder seg på, via facebook-eventen for arrangementet, som er her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x