Alt for Laget tatt av skjermen etter én episode!

Vi hadde alle gledet oss til TV3 sin serie Alt for Laget hvor blant annet Oslo Vikings var et av lagene som ble fulgt av TV-kameraene. Nå er det klart at det ble med første episode i denne omgang.

De involverte klubbene ble like før helgen varslet om at TV-serien blir kansellert for nå, men kan dukke opp igjen etter jul. Oslo Vikings la selv ut informasjonen de hadde fått fra produsentene i går:

Dette er selvfølgelig ikke noe kjekt for de involverte eller andre som hadde gledet seg til å følge TV-serien og se hva som skjedde på innsiden av garderobene til blant annet Oslo Vikings. Første episode brakte imidlertid også med seg noen store spørsmål i så måte; Alt for Laget var så fokusert på det som skjedde i garderoben at det knapt var noe som helst innhold utover det. Man var ikke med ut på banen, det var ingen former for høydepunkt eller lignende som ga et visuelt inntrykk av hva som skjedde på selve banen.

Alt for laget på TV3. En flott mulighet til å vise frem amerikansk fotball og lacrosse for det norske publikum… også vises ikke et eneste sekund fra kampene!

I stedet får vi høre jubel og litt roping mens vi ser bilder av tomme garderober. Hva er logikken i det? Hvilket kreativt hode fant ut at dette var den beste løsningen?!

Det var muligens en del av konseptet å fremvise det slik, men det var ikke akkurat noe som virket særlig bra. Amerikansk Fotball er også kjent med at TV3 mottok tilbakemeldinger fra seere som stusset over dette, og at det var seere som valgte å skru av et stykke ut i sendingen fordi det rett og slett ikke var interessant nok TV selv for folk med stor interesse for det som etter norske forhold er en sær idrett.

For vår del hadde vi gledet oss til å se flere episoder og se om flere avisoverskrifter a la Åsane Tidende sin «Seahawks til topps med tysk disiplin» dukket opp som «bulletin board material» på garderobedøren. Klart; det er også observasjon av slike detaljer som så i neste scene har forsvunnet, eller kubjeller som lyder fra kampen mellom Vikings og Seahawks, som gjør at vi forstår at produsentene har klippet og limt en god del. Det var nok også en del scener fra de forskjellige lagene hvor undertegnede lurte på hvor regissert garderobepraten egentlig var kontra hvor mye vi var faktisk «flue på veggen».

Vi krysser fingrene for at Alt for Laget dukker opp igjen om noen måneder, og at TV3 / produksjonsselskapet har rukket å klippe inn en del innhold fra mer enn bare garderobene!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x