Amerikansk Fotball Podkast – Episode 62

Olavs Menn leder 1.divisjon, Kolbotn Hunters vinner 2.divisjon, og Lillestrøm Starfighters har fått en splitter ny bane. Vi har snakket med hovedtrener for Olavs Menn, styreleder for Kolbotn Hunters og sportslig leder hos Lillestrøm Starfighters, og det har du her i denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast!

I første del av podkasten snakker vi med hovedtrener for Olavs Menn, Uno Brevik Olsen. Han har overtatt ansvaret etter Travis Cornwell. Hvor har det blitt av Travis, og betyr det store endringer i hvordan Sarpingene spiller sin football? Laget leder an i 1.divisjon, men er det egentlig stor forskjell ned til de resterende motstanderne, og hva er ambisjonene til Olavs Menn for tiden fremover? Det er blant temaene vi er innom med Uno!

I andre del av podkasten tar vi turen til Kolbotn Hunters i 2.divisjon og deres styreleder Harald Kruhaug som forteller oss mer om hvordan det har vært med en sesong uten hverken tap eller innslupne poeng…men også hvordan det er at halvparten av kampene ender opp med å bli seiere på walkover. Vi har også med oss sportslig leder hos Lillestrøm Starfighters, Patrick Hamnøy, som både kan fortelle om hvordan det er med en litt motsatt sesong resultatmessig, farmeravtale mellom klubbene, og ikke minst – den splitter nye banen som Starfighters har fått på plass! Hvordan har den prosessen vært; hvordan har man endt opp med en egen bane med full oppmerking? Det er spørsmål vi tar for oss.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Uno Brevik OlsenPatrick HamnøyHarald Kruhaug og programleder Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 62 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Uno Brevik Olsen, Patrick Hamnøy og Harald Kruhaug.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x