Bills ansetter kvinnelig assistenttrener!

I august 2015 skapte Cardinals store overskrifter, da de ansatte den første kvinnelige treneren i NFL. Rollen til Jen Welter var imidlertid begrenset til training camp, og nå er det Buffalo Bills som tar steget videre og ansetter den første kvinnelige fulltidstreneren i NFL. Hun heter Kathryn Smith, og har fått tittelen special teams quality control coach.

Hva Bills skriver om ansettelsen kan du lese her:

billspresse

 

Kathryn startet sin 14-årige NFL-karriere i Jets, der hun har gått veien fra å være intern, til «player personel assistant» og senere også administrativ assistent for Rex Ryan i hans siste år i Jets. Nå får hun altså sjangsen som assistenttrener på fulltid, i en rolle som blant annet innebærer analyse av andre lags special teams før kamp.

Det blir spennende å se om hun klatrer videre oppover i systemet i løpet av de neste årene, kanskje får vi se henne som historiens første kvinnelige special-teams coordinator om noen år? Den som lever får se, uansett er det hyggelig å se at både sjefen sjøl og spillerne på Bills er positive til ansettelsen.kathrynsmith2

gray

 

incognito

Nyheten vekker oppsikt i de store mediene, mer om ansettelsen kan du lese blant annet hos NFLBBCBleacher Report, NBC og på Buffalo Bills egen side.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x