Første nordmann til EFL

Vi har tidligere skrevet om den nye «European League of Football som er en ny intra-europeisk liga som sikter på økt profesjonalisert av idretten på vårt kontinent. Nå er første norske spiller i ligaen bekreftet!

Det er den tidligere Oslo Vikings spilleren Jonas Hagerup som er førstemann ut. Han er kjent i Norge som en viktig del av Oslo-lagets offensive linje i mange år og var på vårt All-star lag i både 2016 og 2018. Han blir i 2021 å finne på rosteren til det tyske laget Leipzig Kings, som annonserte dette på sin Instagram konto fredag.

Leipzig Kings er en av klubbene i EFL som er helt nystartet i forbindelse med første sesong av ligaen og vi har tidligere fundert rundt hvor de skulle hente spillere fra. Når man går igjennom klubbens Instagram er det derimot tydelig at de har vært aktive med å hente inn utenlandske spillere. I tillegg til Hagerup fra Norge finner vi spillere fra både Japan, Spania, Nederland, Storbritannia, Frankrike og New Zealand. Erfaringen disse spillerne sitter på vil nok komme godt med for en klubb som aldri tidligere har spilt en kamp.

Første sjanse til å se Hagerup i aksjon for sin nye klubb blir i Leipzigs serieåpning på bortebane mot Berlin Thunder den 19. Juni. Alle EFL kampene vil bli streamet og være tilgjengelig på ligaens hjemmeside. Vi ønsker han lykke til!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x