Haugesund Hurricanes starter U15 lag

Fra Haugesund Avis 22.11.2017

Haugesund Hurricanes juniorprogram har ikke hatt et godt år. Etter å ha gjennomført en U17 serie i fjor, måtte årets utgave trekke seg før seriestart uten å ha spilt en eneste kamp. Hurricanes er heller ikke påmeldt U17 serien i 2018, men heldigvis er det et nytt alderstrinn som er på vei oppover.

Hurricanes meldte selv om nyheten på sine Facebooksider i slutten av August, før Haugesund Avis fulgte opp med en sak i går. Styreleder til Hurricanes, Eirik Haukalid, forteller nå også til Haugesund Avis at planen til laget er å delta i U15 serien i 2018. Første trening for Haugesunds U15 lag var den 6. september og ting virker å gå i riktig retning ettersom de nå hadde media på besøk. Nå gjenstår rundt to måneder for Haugesund til å samle spillere før påmeldingsfristen for U15 serien går ut den 15. januar. De trenger selvfølgelig ikke å ha hele laget klart til det, men det er nødvendig å vite at man har det man trenger til å fullføre.

No automatic alt text available.
Grafikk: Haugesund Hurricanes

Det at Hurricanes starter opp lag er en god nyhet for U15-serien som har opplevd en nedgang i antall lag i det siste. Fra å gå fra 7 lag som alle spilte 6 kamper hver i 2016, var det i 2017 kun 4 lag som fullførte serien, hvorav ett av dem også måtte trekke seg fra en kamp underveis.

Sist gang Hurricanes deltok i en juniorserie var i 2016 når de deltok i U17 serien, og selv om det ikke ble noen seiere den sesongen så scoret de blant annet tre touchdowns mot Eidsvoll 1814’s som gikk hele veien til seier i NM finalen det året. Hvordan klubbens junioraktivitet utvikler seg fremover blir spennende å følge, og vi håper å se dem i U15 serien i 2018.

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x