Klart for livestream i tilknytning til NFL-draften 2017!

I samarbeid med gutta bak M&M Podcast blir det som i fjor mulighet til å følge draften 2017 sammen med norske entusiaster med god peiling på det hele! Primus motor Mattis Holt har med seg den andre delen av M&M, Mads Lochert, samt Odin Nonstad, når det braker løs.

NFL sin draft 2017 går 27-29.april. Om du er ekstra observant vil du da vite at det dreier seg om torsdag-lørdag neste uke. Det er også slik at USA ikke er helt i samme tidssone som oss, så vi snakker da torsdag-natt-til-fredag som tidspunkt for 1.runde og livesendingen. Draften fortsetter også kveldene og nettene etter det frem til siste runde går en gang tidlig søndag morgen (altså 30.april) norsk tid.

Et tilsvarende opplegg ble også gjort i fjor, som du kan lese mer om her:

Vi kommer til å legge opp til en egen underside i forbindelse med det hele, og der vil du finne linker til våre saker (inkludert flere mock drafts Mattis Holt har bidratt med utover våren), en del gode internasjonale kilder, og ikke minst: Den norske livestreamen! Du finner den altså via vår underside som egentlig lanseres med fullt innhold i neste uke, men om du er bekymret for å gå glipp av linken legger vi den med her for sikkerhets skyld. Det er foreløpig kun livestreamen som ligger og godgjør seg på siden:

Norsk livestream: NFL Draft 2017

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x