Livestream: Semifinale NM 1814s vs Gladiators!

Vi har kommet til sluttspillet i kjølvannet av årets Eliteserie i amerikansk fotball, og semifinalen i Norgesmesterskapet mellom #2 Eidsvoll 1814s og #3 Kristiansand Gladiators livestreames av AmSportsTV nå i dag! Avspark kl. 14 og sendestart er 15 minutter før det igjen!

Det hersker liten tvil om at Eidsvoll 1814s er store favoritter på hjemmebanen sin, Bøn stadion. Dette er den første av to semifinaler i årets Norgesmesterskap; den andre går mellom #1 Oslo Vikings og #4 Vålerenga Trolls i morgen.

I dagens kamp er det liten forventning om en jevn kamp eller et overraskende resultat, men samtidig vet vi at om alt stemmer og alle mann er på plass for bortelaget Gladiators, så er det ikke akkurat et talentløst Kristiansand-lag vi snakker om. Det finnes godt med atleter og football-kunnskap på Sørlandet, og i kombinasjon med spillerne Gladiators har hentet inn for å forsterke laget så kan det skape trøbbel for de fleste.

Det har det imidlertid ikke gjort i nevneverdig grad i høst, og nettopp Eidsvoll 1814s sikret seg en voldsomt solid seier over dagens bortelag sist gang de to lagene møttes. Også det oppgjøret gikk på Bøn, og da vant vertene med ugjestmilde 63-0. Vi forventer vel ikke riktig det samme i dag, men slikt avhenger naturligvis både av fokus og tropp for dagen hos begge lag.

AmSportsTV med Martin Gusterud i spissen livestreamer oppgjøret, og deres livestream med sendestart 13:45 finner du her:

Eliteserien Semi-Finale | 08.10.22 | Eidsvoll 1814's vs. Kristiansand Gladiators
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x