Livestream: Vålerenga Trolls vs Oslo Vikings!

Det er duket for ‘The Battle of Oslo’ når Eliteserie-lagene Vålerenga Trolls og Oslo Vikings møtes til dyst kl. 15:00 i dag! Livestream levert av AmSportsTV har sendestart kl. 14:45, og du får det hele her!

Topp mot bunn i Eliteserien møtes når disse lagene møtes; Oslo Vikings er ikke bare regjerende Norgesmestere, de er også ubeseiret og ligaledende hittil i 2022. Laget er #1 på rankingen, og i dag besøker de #4-rangerte Vålerenga Trolls på lagenes felles hjemmebane. Trolls gleder seg sikkert til å endelig komme tilbake til Jordal etterhvert, men enn så lenge er det altså Frogner stadion som gjelder.

Visste du at en av de mer sentrale spillerne hos Trolls i høst egentlig kommer fra Sarpsborg og Olavs Menn. Vi er innom det i den nyeste utgaven av Amerikansk Fotball Podkast, som du kan høre på mens du venter på kampstart:

Bortelaget Oslo Vikings er skyhøye favoritter til seieren i dette oppgjøret. Det ble absolutt ingen overraskelse i gårsdagens oppgjør mellom #2 Eidsvoll 1814s og #3 Kristiansand Gladiators, men kan Trolls gjøre en god figur og få et hederlig resultat i dag? Kan dette bli en jevn kamp i en helg med ujevne oppgjør hittil? Kan Vålerenga stå for en av tidenes største bomber gjennom å ta seieren ingen utenfor klubben tror på i dag? Det finner du ut ved å se kampen, og den finner du altså her:

Eliteserien Livestream 18.09.22 | Vålerenga Trolls vs. Oslo Vikings
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x