Lura Bulls: Niznak ut, Whittlesey inn

Vi har tidligere meddelt at årets import hos Lura Bulls blir QBen Alex Niznak. Det har endret seg, da Niznak har valgt å se vekk fra kontrakten han signerte. Inn kommer istedenfor en annen QB: Chandler Whittlesey.

Niznak ut

Alex Niznak

Kort tid etter at vi publiserte nyheten om at Alex Niznak var hentet inn som QB hos Lura Bulls for 2017-sesongen 11.januar, valgte Niznak å si fra til Lura Bulls om at han hoppet av kontrakten som var signert.

Niznak, med fortid hos Central Michigan og spill for blant annet svenske Tyresö Royal Crowns i fjor, har istedenfor valgt å fokusere på det han beskriver som «business opportunities» i hjemlandet. Dermed satt Lura Bulls med skjegget i postkassa og måtte begynne sin rekrutteringsprosess på nytt.

 

Whittlesey inn

Chandler Whittlesey. Foto: Paul Coots

Etter en intensiv rekrutteringsprosess den siste måneden har Lura Bulls valgt å signere med en annen QB: Chandler Whittlesey. Han kommer rett fra college, hvor 22-åringen har spilt for Union College. Der var han starter i fire sesonger og endte med totalt 6.127 passing yards og 1.634 yards på løp. Det ble 56 touchdown-pasninger mot 24 interceptions, samt 19 touchdowns på løp for Whittlesey i løpet av årene fra 2013 til og med 2016.

Union College er en skole i Kentucky som spiller i NAIA sin Mid-South Conference. Chandler Whittlesey kom til college-nivået fra Shaw High School i Columbus, Georgia. Whittlesey er en mobil quarterback som allikevel skinner mest i pasningsspillet. Noe av det mest visuelt slående ved første øyekast er imidlertid størrelsen: Whittlesey er kun 173 cm høy, og får selv de siste par sesongenes QB hos Bulls Harry Peoples til å se ganske høyreist ut. Det skal bli spennende å se hvordan Bulls velger å benytte Whittlesey sine styrker som spiller; han ser ut til å være en oppgradering i kastespillet kontra det Bulls hadde i fjor, men man kan nok ikke forvente en spiller som også blir å finne på WR og DB, slik tilfellet var med Peoples.

Chandler Whittlesey kommer også til å ha et treneransvar hos Bulls, og vil blant annet fungere som offensiv koordinator for klubbens U17-lag, som stiller i seriespill for første gang noensinne i årets sesong.

Chandler Whittlesey Sophomore College Highlights

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x