Lyst til å spille quarterback i 1. divisjon?

img_8352

Høsten er høysesong for rekruttering og mange seniorlag skal arrangere, eller har arrangert, åpne treninger og tryouts i tiden som kommer. Det er derimot ikke ofte at lag går ut med at de er på utgikk etter Quarterback, men det er tilfellet i år. 

Kolbotn Hunters forbereder seg for tiden til sin første sesong i 1. divisjon og lagets første sesong med 11-manns fotball på seniornivå. I den forbindelse har klubben aktiv begynt å rekruttere nye spillere og skal blant annet arrangere en åpen dag/tryout førstkommende lørdag. I den forbindelse har klubben også vært i kontakt med oss og fortalt at de blant annet er på utkikk etter en quarterback som kan lede laget i sin første sesong i D1. Vi forsto det slik at fjorårets quarterback ikke lenger hadde mulighet til å fortsette, og klubben ønsker derfor å søke etter noen til å ta over.

Hunters vs Trolls 2 - 2015 - foto Silje Marie Tyrihjell
Hunters møter Trolls II i 2015. Foto: Silje Marie Tyrihjell

Det er ikke ofte at norske klubber går ut og etterlyser quarterbacker, selv om Kolbotn definitivt ikke er den eneste klubben som sliter med posisjonen. Det er heller ikke enkelt for nye spillere å gå rett inn for å lede angrepet uten å ha noe kunnskap fra idretten tidligere. Vi vet at Kolbotn har en del spillere med bakgrunn fra både Vikings, Trolls og andre Oslo-klubber som ikke lenger eksisterer, så det er mulig at det er slike spillere Hunters tar sikte etter. Det er en del spillere opp igjennom årene i Oslo-området som har spilt posisjonen, og det kan jo hende noen av disse ønsker å returnere nå som det er mulighet? Det er nok uansett ingenting som kommer gratis, og vi har på følelsen av at Hunters også har spillere innad i egen klubb som gjerne ønsker en sjanse. Likevel er det ikke dumt med litt konkurranse, så det blir spennende å se hvordan dette ender.

 

Denne saken ble muliggjort med initiativ og direkte kommunikasjon fra Kolbotn Hunters til oss. Vi oppfordrer flere klubber til å ta kontakt med oss når det finnes nyheter fra egen klubb. 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x