NRK: Viasat sine LFL-sendinger møter motbør

Faksimile fra NRK.no

Tradisjonelle medier har plukket opp sakene vi frontet i forrige uke, og som fikk solid oppmerksomhet blant damefotballens deltakere med påfølgende nyttig bruk av kommentarfelt. Først ut er NRK, som gir en fyldig dekning med uttalelser fra både flere av de som protesterer og Viasat selv.

Vår tidligere skribent og kjent spiller/trener fra damefotballen, Mette Isaksen, blir blant annet sitert:

Jeg lurer på om Viasat virkelig er villig til å gjøre alt for penger. Det at dette konseptet finnes i USA er ille nok, men at Viasat skal vise det er skandale. Det er kvinneundertrykking satt i system, sier hun

Også Hege Indresand, primus motor for at amerikansk fotball i det hele tatt er en aktivitet kvinner kan bedrive i Norge, er sitert i artikkelen. I tillegg er kommunikasjonssjef i MTG, som eier Viasat, sitert når hun forsøker å bagatellisere LFL-sendingene vekk som «ikke vesentlig sportssatsning for Viasat i Norge».

For å illustrere LFL sitt noe spesielle fokus slik det blir kritisert av blant annet Isaksen og Indresand, har NRK slengt inn denne videoen fra Youtube i artikkelen:

LFL | TOP 20 HOTTEST ATHLETES OF 2016 | No. 16-20

 

Det skal bli interessant å se hva slags reaksjoner det hele vekker når den redaksjonelle omtalen går vekk fra kun å være i kanaler for spesielt interesserte til å også være i medier som når bredere.

Du finner artikkelen hos NRK.no, her:

Viasat skal sende omstridt undertøysliga

 

Vår opprinnelige sak fra 28.mars om Viasat sitt siste sprell finner du her:

I tillegg skreiv vår skribent Eyvin Nygaard Sommerseth en dyptpløyende kommentar om det hele som er verdt å få med seg:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x