Ny hovedtrener hos Eidsvoll 1814s!

Faksimile fra 1814s.no

Eidsvoll 1814s har fått på plass ny hovedtrener, og det er erfarne Jenny Widding som nå skal bekle rollen for et av Norges beste lag i Norges øverste divisjon. Med det blir Widding også tidenes første kvinnelige hovedtrener på dette nivået.

Eidsvoll 1814s presiserer på eget nettsted at kjønn på ingen måte har vært den avgjørende faktoren for besettelse av rollen, men det endrer selvsagt ikke det faktum at det er en historisk begivenhet som viser nettopp det 1814s påpeker; det er ikke kjønn som avgjør kompetanse og egnethet for en slik rolle, men hva man som person bringer til rollen.

Svenske Jenny Widding har vært en del av amerikansk fotball-miljøet i Norge i en årrekke, først og fremst gjennom sine tidligere trenerroller hos nettopp Eidsvoll 1814s. Klubben skriver på sin webside at hun begynte som trener på Pee Wee (de aller yngste) før det siden har blitt treneroppdrag på de forskjellige aldersnivåene 1814s har hatt et tilbud for – inkludert senior. Du kan lese Eidsvoll 1814s sin sak her.

Widding sitt trenerregime har begynt på best mulige vis på banen, hvor det i første serierunde i årets Eliteserie ble seier mot Kristiansand Gladiators på bortebane. Det blir spennende å følge lagets utvikling utover høsten, hvor de i tillegg til nevnte Gladiators også møter Oslo-lagene Vålerenga Trolls og Oslo Vikings.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x