Over 70 spillere kjemper om U17-landslagsplass; i helgen begynner det!

Etter det vi har forstått på flere klubber som har lagt ut informasjon om sine egne spillere, er det tatt ut en bruttotropp til U17-landslaget på noe over 70 spillere. I helgen foregår de første treningene for å finne frem til den endelige troppen som senere i høst drar til Danmark og Nordisk Mesterskap!

Brian Moro og Daniel Ofoghi i aksjon sist Norge spilte med U16/U17-landslag

Totalt er 72 spillere tatt ut etter at man begynte med et evalueringsgrunnlag på 92 spillere. De 72 skal reduseres til den endelige troppen på 45 gutter som tar turen ned til Danmark 15-22.oktober. Lørdag, altså i morgen, er en god del av disse spillerne på plass når landslaget gjennomfører treninger på Sand IL sitt anlegg like ved Jessheim. 52 av de 72 forventes å være på plass til det som blir beskrevet som en frivillig treningsøkt. Den varer fra kl. 13:00-16:30.

Blant utøverne som er på plass er en rekke klubber representert, inkludert ferske Kongsvinger Fortress som gjennomførte sin første sesong tidligere i år. Uttaket av tre av deres spillere til bruttotroppen har fått oppmerksomhet hos lokalavisa Glåmdalen, som har skrevet en fyldig artikkel du kan lese her:

Glåmdalen – Fikk landslagsplass etter kun ett år

 

Oversikt over uttatte spillere hos Vålerenga Trolls finner du her.

Oversikt over uttatte spillere hos Eidsvoll 1814s finner du her.

Oversikt over uttatte spillere hos andre klubber har vi ikke sett liggende på nett.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x