Riley Bowen – klar for sin fjerde sesong i Norge!

Logo 1814s

Før helgen annonserte Eidsvoll 1814s det som har vært indikert lenge – at deres ypperlige importspiller Riley Bowen returnerer til Bøn Stadion og norsk Eliteserie også i 2016!

Bowen, med bakgrunn fra Shippensburg University i NCAA Division II etter å ha begynt fotball-karrieren som en svært bra linebacker og runningback på high school, kom til Norge i 2013. Han har blitt kåret til vårt All-Star lag begge årene vi har kåret et sådan, dvs. 2014 og 2015.

Her er høydepunkt fra Riley Bowen sin tid hos Shippensburg Red Raiders, hvor han bl.a. var defensiv kaptein og startet som linebacker alle fire årene han spilte der:

 

Riley Bowen dukket opp i seriespillet i 2013 med et brak; det var umiddelbart klart at det var snakk om en meget habil spiller. Det har han også vist i de påfølgende sesongene, hvor han har bidratt svært sterkt i forsvarsspillet for 1814s. Ikke nok med det; han har gjort sine saker bra også på special teams med mange viktige taklinger, long snapping og blokking, og han har blitt benyttet som en solid runningback/fullback i angrepet, i tillegg til å til tider ha vært en løpsorientert quarterback når Eidsvoll har hatt behov for det.

Dermed er nok en av de store profilene fra det norske seriespillet de siste årene på plass også i 2016. Tidligere i november annonserte Oslo Vikings at tidligere NTNUI Nidaros Domers-QB Dustin Hawke Willingham blir å finne hos dem i 2016, og nå er det altså offisielt at Riley Bowen blir å finne på motsatt banehalvdel når to av våre beste lag møtes!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x