Linjecamp 2016 – hva skjer?

I midten av oktober signaliserte vi at vi jobbet med å sette opp en posisjonsspesifikk treningsleir for linjemenn i begynnelsen av 2016. Det har vi brukt en god del tid på å få til, men ikke nok: Det har vist seg vanskelig å sikre gode fasiliteter på rett tidspunkt.

Vi fikk overveldende tilbakemeldinger om et ønske om en slik treningsleir i Oslo-regionen, men har ikke greid å finne et anlegg vi er komfortable med å benytte der i løpet av helgene fra midten til slutten av januar. Vi har valgt å ikke se på senere helger fordi vi erfaringsmessig vet at norske klubber selv gjerne har treningsleire i februar, mars og april – og vi ønsker ikke å ha et tilbud som krasjer med disse hvis vi kan unngå det.

Vi har også sett på muligheten på stedet som fikk nest mest stemmer i vår avstemning i oktober (NB! Det har kommet noen stemmer en god stund i etterkant, så det er nå 2 steder som deler andreplassen..), Stavanger, men også der uten å få tak i greie fasiliteter i riktig tidsrom.

I frustrasjon over å ikke få dette på plass til ønsket tidspunkt dukket en annen løsning opp, og derfor har vi lagt til rette for en annen løsning, som lanseres i slutten av kommende uke:

Trenerhjelpen!

Trenerhjelpen teaser

Dette går kort og godt ut på at du eller ditt lag kan bestille trenerressurser til treninger eller tilsvarende arrangement som dere setter opp. Vi formidler kontakten, og treneren (eller trenerne, hvis dere ønsker flere) er i direkte dialog med deg/dere om opplegg, tid og sted!

Vi kommer til å lansere egne websider her på Amerikansk Fotball med informasjon om tilgjengelige trenere som er med på løsningen, samt et bestillingsskjema som man enkelt kan fylle ut og sende inn for å starte dialogen. På det viset vil det bli enda enklere for klubber og personer som vil få innspill fra solide eksterne trenerressurser, å komme i kontakt med personer som tilsvarer det sistnevnte.

Alexander Durazo - foto Krs Glads
Alexander Durazo. Foto: Kristiansand Gladiators

Hvor mange trenere som er del av løsningen ved oppstart er foreløpig usikkert; dette er noe som begynner i det små og vil vokse som et tilbud etterhvert. Førstemann som takket ja til å være en del av løsningen, er den erfarne linjetreneren Alexander Durazo. Han leser du mer om ved å følge linken på navnet hans.

Vi ser heller ikke vekk fra at vi en gang i løpet av 2016 arrangerer en linjecamp som håpet var, men det blir altså ikke i begynnelsen av året. Med bruk av Trenerhjelpen kan du imidlertid selv komme i gang lenge før den tid!

Lansering av ‘Trenerhjelpen’ vil være om ca. en uke!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x