Tromsø Trailblazers i medias søkelys!

Trailblazers banner

Det ferske 2.divisjonslaget Tromsø Trailblazers er i vinden for tiden. Etter at vi intervjuet deres hovedtrener Sveinung S. Løfaldli for noen uker siden har media praktisk talt rent ned dørene hos laget som i 2015 skal i seriespill for første gang.

At Nord-Norges første, og Europas nordligste, lag får en del oppmerksomhet skulle bare mangle når man endelig skal i ilden mot kvalifisert motstand. Forhåpentligvis er det en indikasjon på volumet av interesse rundt laget i 2015, og ikke den årlige dosen oppmerksomhet samlet i en kort periode!

Først var det NRK Troms og Finnmark som tok turen innom Trailblazers sin trening og gjorde intervjuer til sine radiosendinger. Det finner du resultatet av her.

Deretter var det nettavisen iTromsø som laget en sak, inklusive film, fra en annen trening. Den saken finner du her: Vi skal peise på og spille hardt.

Til slutt (vel…så langt ihvertfall) dukket det faktisk opp en sak i Trønderbladet, hovedsaklig fordi hovedtrener Sveinung S. Løfaldli opprinnelig er trønder. Den saken finner du her: Coach Løfaldli.

Da gjenstår det å se hvordan oppmerksomheten rundt Tromsø Trailblazers blir i månedene som kommer – dette lover ihvertfall bra!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x