Vil du være neste eier av hjelmen til en norsk legende?

Alle med en viss fartstid innen norsk amerikansk fotball vet hvem Nicolay Aslaksen er. Vi snakker om tidenes aller beste «hjemmebygde» spiller. #33 var god nok som running back til at Barry Alvarez og Wisconsin ville ha ham til å spille college på høyeste nivå. Han var god nok til å være det eneste norske bidraget i World League (senere NFL Europe) sin første sesong.

Nicolay Aslaksen var også en av de viktigste årsakene til at Oslo Vikings vant en rekke Norgesmesterskap på 1990-tallet. Om det skulle være kun ett navn som huskes som spiller fra amerikansk fotballs barndom i Norge når man skuer tilbake 100 år etter, så er det nettopp Nicolay Aslaksen!

Hans kombinasjon av hurtighet, kraft, atletiske evner og spilleforståelse har vi ikke sett maken. Om du gikk glipp av å se ham spille, ja; da gikk du faktisk glipp av en viktig del av norsk amerikansk fotballs historie.

 

Nå har du mulighet til å sikre deg et klenodie av dimensjoner, og med en særdeles sterk knytning til denne levende legenden. Det har seg nemlig slik at Nicolay Aslaksen skulle rydde, og -av alle ting- kaste den gamle hjelmen som han brukte i rundt 10 år av karrieren i perioden 1997-2006. Det ble vi tipset om av lesere som mente dette kunne være noe å auksjonere bort.

Det mener vi også!

Derfor tok vi kontakt med ham og fikk sikret at hjelmen ikke havnet feil sted, men nå har sjansen til å finne et nytt hjem hos noen som setter pris på den.

Senere i dag publiserer vi derfor tidenes første auksjon her hos Amerikansk Fotball. Den vil foregå frem til torsdag 20.april. Summen vinneren betaler for hjelmen vil gå til det juniorlaget i norsk amerikansk fotball vinneren bestemmer at summen skal gå til. Med andre ord: Du kan sikre deg et klenodium og i praksis sponse det idrettslaget som står ditt hjerte nærmest!

Auksjonen finner du her!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x