Amerikansk Fotball Podkast – Episode 13

soundcloud_final_1

Her har du Episode 13 av Amerikansk Fotball Podkast! Denne gang har vi U17, 2.divisjon, Hudl og NM-sluttspillet på maten!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • 1.periode av sendingen har fokuset rettet på U17-finalen, og vi snakker med begge lags hovedtrenere!
  • I 2.periode er det treffende nok 2.divisjon som er fokuset. Hva har skjedd der siden sist, og hva gjenstår?
  • Hudl – hva er det? Vi snakker om filmanalyseverktøyet Hudl, og spesifikt om filmdelingsløsningen som eksisterer for klubbene i de fleste norske seriene!
  • NM-sluttspillet er her! I siste periode av sendingen ser vi på kampene som har vært spilt i NM så langt, og semifinalene som er rett rundt hjørnet.

Sendingen er delt inn i 4 perioder, hvor de fleste er i overkant av 10 minutter. Denne gangen strekker vi det faktisk enda litt lenger… Totalt er sendingen på 51 minutter.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Le’Von Warr, Greg Kleidon, Eskil Hagen, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x