Amerikansk Fotball Podkast – Episode 4

soundcloud_final_1

Episode 4 av Amerikansk Fotball Podkast er her! Denne gang er det et bredt felt av temaer vi dekker, men geografisk kan det sies å være begrenset; fokuset er på Norge denne gang.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker med toppdommeren Einar Bolstad om regelendringer som treffer seriene i 2016. Einar tar oss gjennom de mest sentrale endringene som du bør kjenne til!
  • Vi var tilstede på Linjecampen 2016 som foregikk helgen 13-14.februar. Du får høre noen opptak vi gjorde der, inkludert et intervju, og vi forteller om Trenerhjelpen og fremtidige planer rundt tilsvarende arrangementer som Linjecampen.
  • I tredje periode har programleder Patrick Hamnøy med seg damefotball-ildsjelen Hege Indresand som forteller oss status på…nettopp damefotballen!
  • I fjerde periode av sendingen er det Studentligaen i amerikansk fotball som står i fokus! Vi har med oss Edvin Jenssen som forteller en del om både historien til college fotballen i Norge, og hva vi står foran nå kommende helg.

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 41 minutter og 30 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Einar Bolstad, John Andreas Johnsen, Hege Indresand, Edvin Jenssen

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x