Amerikansk Fotball Podkast – Episode 7

soundcloud_final_1

Det er klart for Episode 7 av Amerikansk Fotball Podkast! Denne gang er det de nye språkkravene, NM vs. ikke NM, 9-mannsfotball på U19, og Bergen Storm sin situasjon som står på agendaen!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Tidligere i dag publiserte vi en sak på Amfotball.com om de nye språkkravene som treffer forbundet og klubbene med full kraft fra og med 2016. I første periode av podkasten går vi mer inn på denne utfordringen.
  • Onsdag publiserte vi et innlegg av Mette Isaksen med hennes synspunkter rundt at Dameserien ikke leder til et NM. Vi ser nærmere på dette, og har med en gjest fra forbundsstyret i NAIF som gir oss en annen vinkling på det hele!
  • I tredje periode av sendingen har vi med oss Simen N. Kristensen, og diskuterer betydningen for, og tankene bak, å gå fra 11-mannsfotball til 9-mannsfotball på U19-nivået.
  • Bergen Storm trakk seg fra seriespill før påske. Vi har snakket med Storm sin hovedtrener og en annen ressursperson med lang fartstid i klubben, som begge gir oss sine perspektiver rundt hva som har skjedd, og hva som vil skje i fortsettelsen.

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 42 minutter denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy og Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Morten Midtsund, Mette Isaksen, Harald Kruhaug, Simen Nordlie Kristensen, Amund Klem Rønning og Bård Strøm

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x