Eliteserien All-Stars 2015

Da er det tid for å presentere Eliteserien All-Star 2015! Det er et svært spennende lag med noen nye navn og en del gamle navn. Kjekt å se at alle lag er representert med minimum to navn, mens antall all-star spillere står i stil med hvor bra lagene deres har gjort det i serien. Men la oss sette i gang og presentere dette fantastiske drømmelaget…

HVORDAN VI GIKK FRAM:

For å sikre at utvelgelsen ikke ble alt for subjektiv måtte vi forbi våre egne meninger. Derfor spurte vi alle trenerne på Eliteserie-lagene om hvem DE ville nominere. Alle trenerne kunne nominere 25 navn (11 offense, 11 defense, to special teams og en coach). De kunne ikke nominere navn fra sitt eget lag. Vår egen mening teller også selvfølgelig, men prosessen har vært noenlunde demokratisk hvor de med flest nominasjoner har fått sin plass. En spiller kunne maksimalt få 5 nominasjoner (fra fire andre lag samt vår egen nominasjon), og hele 8 navn fikk alle 5 nominasjonene.

Med andre ord, sluttresultatet vi her er kommet frem til er summen av hva trenerne for ALLE Eliteserie-lagene mener er de beste spillerne, kombinert med det vi selv har sett. De som er plukket ut har god grunn til å føle seg trygge på at de forsvarer plassene på all-star laget. Når det er sagt, så er det en lang liste med navn som har gjort en imponerende innsats gjennom sesongen, men som vi likevel ikke fant plass til på laget.

Dette er med andre ord ALL-STAR LAGET FOR AFN 1ST DIVISION 2015!

 

OFFENSE:

Offense sine 11 utkårede er:

WR: Nicolai Nørstrud, NTNUI Nidaros Domers
WR: Andrè Wang Engedahl, Oslo Vikings
WB: Arne August Skovseth Søgaard*, Eidsvoll 1814s
LT: Torgrim Nyland, Eidsvoll 1814s
LG: Jan-Henrik Bogen*, Eidsvoll 1814s
C: Gabor Kispal, Lura Bulls
RG: Thor Vegar Kristiansen, Eidsvoll 1814s
RT: Simon Østebøvik, Vålerenga Trolls
QB: Harry Peoples*, Lura Bulls
FB: Sondre Vik Furuseth*, NTNUI Nidaros Domers
HB: Aaron Harris, Eidsvoll 1814s

Spillere merket med stjerne (*) mottok samtlige 5 nominasjoner som var mulig å få.

Dette er et eksplosivt angrep med det vi vil påstå er playmakere på alle posisjoner – spillere som til enhver tid kan ta ballen til endzone ved anledning. Offensiv linje er bunnsolid med sterke pasningsbeskyttere på hver sin tackle, og hurtige tøffe pulling guards som kommer foran på løp.

 

DEFENSE:

Defense sine 11 utkårede er:

DE: Leo Krafft, Eidsvoll 1814s
DT: Ole Petter Ølberg*, Lura Bulls
DE: Andrea Montibello, Oslo Vikings
LB: Tron C. Enersen, Vålerenga Trolls
LB: Mike Bergey*, Oslo Vikings
LB: Enrique Williams, Lura Bulls
LB: Riley Bowen*, Eidsvoll 1814s
CB: Simon Bruset, Lura Bulls
CB: Thomas Jansrud, Eidsvoll 1814s
FS: Brian Moro, Eidsvoll 1814s
SS: Dominic Gould*, Lura Bulls

Spillere merket med stjerne (*) mottok samtlige 5 nominasjoner som var mulig å få.

Dette defenset ville vært svært aggressivt og prøvd å stoppe det som var mulig å stoppe i backfield. Det ville hatt sin styrke ved å presse 8 spillere inn i boksen, men måtte basere seg på en del mann-mann dekning bakover – noe secondary absolutt har kvalitetene til å håndtere. Defensiv linje ville evnet å penetrere og jakte ball, mens linebacker rekken ville vært nådeløs mot alt som luktet løp. Og fra utsiden ville av og til strong safety komme snikende inn for en avgjørende blitz…

 

SPECIAL TEAMS:

Her er de to utvalgte Special Teams spillerne:

Kicker/Punter: Greg Kleidon, Eidsvoll 1814s

Kick returner: Lorenzo Proctor, Oslo Vikings

Kleidon er en solid punter noe han har vist i flere sesonger, også denne. Det som er spennende med Lorenzo Proctor er at han var ikke langt unna å skvise ut Aaron Harris som HB på offense i år med alle sine nominasjoner, så da han også fikk nominasjoner på KR var det et naturlig valg…. for han fortjente en plass på årets all-star lag!

 

TRENER:

Jesse Alderfer, Oslo Vikings. Løftet Oslo laget i år. Selv om det ikke gikk helt inn, er det ingen tvil om at hele fotball-Norge har sett den positive endringen som har skjedd i Norges nest-eldste lag. Forsvaret har vært svært solid, mens angrepet trengte tid på å komme i gang. De har hatt en stor stamme og på utsiden har vi oppfattet harmoni og felles retning i klubben. Det er en stor jobb Coach Alderfer har gjort og en vel fortjent all-star pris.

Tusen takk for vilje og hjelp fra alle lagenes kontaktpunkter og deres trenere som har brukt tiden sin på å gjøre seriøse vurderinger av andre lags spillere. Kåringen ville ikke vært mulig uten deres innsats!

All-Star Eliteserien 2015
All-Star Eliteserien 2015
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x