Lesernes pre-season ranking 2021

Som tidligere nevnt vil vi i tillegg til vår egen ranking, fremover publisere lesernes ranking. Dette er den første i serien og her kan dere se hva våre lesere har stemt frem som Norges beste seniorlag før seriestart i 2021.

I bunnen av vår egen pre-season ranking var det et skjema hvor våre lesere kunne sende inn sin egen ranking av alle de 12 norske klubbene som skal stille til seriestart senere i år. Kun det beste laget fra hver klubb kan havne på rankingen, så alle andrelag er altså eksludert.

Måten vi har gjort rankingen på er at hvis man plasserer et lag som #1 gir det laget 12 poeng, nr #2 gir 11 poeng osv helt ned til #12 som gir 1 poeng. Deretter var det bare å summere opp alle poengene klubbene har fått fra alle skjemaene som var innsendt og det gjorde at vi kom frem til følgende som lesernes pre-season ranking 2021:

Lesernes pre-season ranking 2021

Unranked: Haugesund Hurricanes og Åsane Seahawks

Med 12 lag og bare 10 plasser på rankingen er det alltid to lag som vil falle utenfor. Våre lesere stemte Haugesund Hurricanes og Åsane Seahawks til de to nederste plassene, og de er dermed Unranked. I vår ranking var Haugesund unranked og Åsane som #9.

#10 – Lura Bulls
(Vår plassering: Unranked)

#9 – Gjøvik Swans
(Vår plassering: #10)

#8 – Tønsberg Raiders
(Vår plassering: #8)

Tønsberg Raiders Logo

#7 – Lillestrøm Starfighters
(Vår Plassering: #7)

#6 – NTNUI Nidaros Domers
(Vår Plassering: #6)

Nidaros Domers logo

#5 – Olavs Menn
(Vår Plassering: #5)

#4 – Vålerenga Trolls
(Vår Plassering: #4)

Vålerenga Trolls VIF logo

#3 – Eidsvoll 1814’s
(Vår Plassering: #2)

Eidsvoll 1814s Logo

#2 – Kristiansand Gladiators
(Vår Plassering: #3)

#1 – Oslo Vikings
(Vår Plassering: #1)

Som dere ser er våre lesere stort sett enige med vår rangering, og det er kun tre endringer fra hva vi selv publiserte. Den første er at Lura Bulls kjemper seg inn på rankingen og dytter Åsane Seahawks ut. De dytter samtidig Gjøvik Swans opp en plass. Den siste er at Eidsvoll 1814’s og Kristiansand Gladiators bytter plass. Våre lesere er dermed enige med oss om at Oslo Vikings er laget å slå om man vil hevde seg i toppen i år.

Med seriestart forskjøvet til høsten blir det spennende å se hvem som får mest rett – våre lesere eller våre eksperter. Det blir også spennende å se om noen av våre lesere eller eksperter gjettet 100% riktig. Vi lagrer alle skjemaene som har kommet inn og tar de opp igjen etter sesongen for å sjekke det. Men da gjenstår det egentlig bare å glede seg til seriestart!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x