Amerikansk Fotball Podkast – Episode 39

I år er det 30 år siden NFL lanserte World League of American Football (WLAF), som senere ble NFL Europe! En nordmann spilte i det første sesongen i 1991; Running back Nicolay Aslaksen.

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast har Jarle Magnus Henriksen satt seg ned med Nicolay Aslaksen for å bli bedre kjent med både Nicolay sin vei inn i World League, hvordan det var den første sesongen, og vi er samtidig innom veien fra World League til NFL Europe!

Hvordan var veien inn til World League for en norsk spiller fra en av verdens minste ligaer på det tidspunktet? Hva har Barry Alvarez og University of Wisconsin med saken å gjøre? Hvordan var det å spille på Raleigh-Durham Skyhawks under NFL-legenden Roman Gabriel sin ledelse? Hvordan var det å komme tilbake til norsk hverdag og Oslo Vikings etter å ha spilt som proff? Hvorfor takket Nicolay Aslaksen nei til et tilbud om NFL-tryout, hva fikk han ut av å spille i World League, og hvilken vei vil han anbefale andre norske talenter som drømmer om å spille profesjonelt? Dette er blant de mange spørsmålene vi er innom i løpet av denne podkast-episoden.

Du finner episode 39 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Nicolay Aslaksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x