Amerikansk Fotball Podkast – Episode 32

soundcloud_final_1

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast har vi med oss legenden Nicolay Aslaksen, vi snakker om 1.divisjonsresultatene, og vi tar for oss Eliteserien. Her har du episode 32 av Amerikansk Fotball Podkast!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi gjennomførte en auksjon på Amfotball.com av en hjelm. Den gikk for 5.500,- kroner! Vi har med oss Nicolay Aslaksen, som eide og spilte med den aktuelle hjelmen. Han er en legende innen norsk amerikansk fotball, og her kan du bli bedre kjent med ham!
  • Hva har skjedd i 1.divisjon? Vi ser på kampene de to foregående rundene, og ser fremover til de to neste ukenes kamper!
  • Hva har skjedd i Eliteserien? Vi ser på kampene som har blitt spilt hittil, og tipper resultatene kommende to runder!

Sendingen er delt inn i 3 perioder denne gang, hvor første periode utgjør omtrent like mye tid som de to siste gjør tilsammen. Sendingen er denne gang på totalt 58 minutter og 48 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Nicolay Aslaksen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x